Organisatie process beheersing

Software implementatie advies
Cloud Computing
Work flow management

Over Ordell

Ook u kunt uw organisatie professionaliseren en op een hoger niveau brengen voor slechts een betaalbaar maandbedrag. U riskeert slechts meer efficiŽntie en een hogere omzet.

Ordell is specialist in de levering en adviseren van ĎCloud computingí voor een diversiteit aan bedrijfsvormen. Cloud computing is onder te verdelen in drie categorieŽn: Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) of Software as a Service (SaaS). Bij de laatste wordt de software via de bijvoorbeeld de internetbrowser aangeboden. De gebruiker is dan licentiehouder of huurder en geen eigenaar van de software. Op deze manier wordt er alleen een maandbedrag gerekend voor het gebruik. Deze werkwijze is zeer kostenbesparend. Zo kan een onderneming of instelling voor slechts een maandbedrag toch geavanceerde software gebruiken.

Ordell helpt bedrijven adviseren met het maken van een goede keuze die passend is voor de bedrijfsvoering voor zowel profit als non-profit organisaties en overheidsinstellingen. Ook binnen gemeenten en overheidsinstellingen wordt langzamerhand de stap gemaakt naar Cloud Computing oplossingen.

Ordell heeft al bijna 10 jaar ervaring met implementatie en advies voor zorginstellingen, outplacement en reintegratiebedrijven.

Vraag eens een vrijblijvend adviesgesprek bij ons aan.